У Києві на Подолі чоловік битою потрощив авто, на якому приїхала його жінка

У Києві на Подолі чоловік битою потрощив авто, на якому приїхала його жінка

Чоловік розбив припарковану автівку, на якій приїхала його дружина, з якою в них йде процес розлучення. За хуліганські дії йому оголошено про підозру. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

До поліції Києва надійшло повідомлення від перехожого про те, що невідомий на вулиці Щекавицькій бейсбольною битою побив припарковане авто. Для з’ясування обставин на місце події виїжджала слідчо-оперативна група, передає Інформатор.

Поліцейські встановили, що того дня до 34-річного киянина під’їхала його дружина на автівці, яку їй надав у тимчасове користування її знайомий. Між подружжям наразі триває процес розлучення і під час чергової сварки чоловік взяв у руки бейсбольну биту та потрощив нею чужу автівку.

Правоохоронці затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та за погодженням із Подільською окружною прокуратурою повідомили йому про підозру за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – це вчинення хуліганських дій. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

У Києві на Подолі чоловік битою потрощив авто, на якому приїхала його жінка 1
У Києві на Подолі чоловік битою потрощив авто, на якому приїхала його жінка 2
У Києві на Подолі чоловік битою потрощив авто, на якому приїхала його жінка 3

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.