У «Київ Цифровий» зробили сповіщення, що нагадує про початок комендантської години

У «Київ Цифровий» зробили сповіщення, що нагадує про початок комендантської години

Тепер у міському застосунку «Київ Цифровий» можна увімкнути сповіщення, яке за 60 хвилин нагадуватиме про початок комендантської години.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив керівник цифрової трансформації Києва і заступник голови КМДА Петро Оленич, передає Інформатор.

Для цього підключіть нагадування в налаштуваннях застосунку. За годину до початку комендантської години додаток нагадає, що потрібно поквапитися додому.

Нагадуємо, що комендантська година в Києві триває із 23:00 до 05:00. Метрополітен у режимі перевезень працює із 06:00 до 22:00, наземний громадський транспорт – із 06:00 до 22:30.

Міська влада закликає завчасно планувати своє повернення додому, а також нагадує водіям про необхідність дотримуватися Правил дорожнього руху та швидкісного режиму.

У «Київ Цифровий» зробили сповіщення, що нагадує про початок комендантської години 1

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.