На Київщині шахраї під видом держпосадовців збирали гроші на потреби ЗСУ

На Київщині шахраї під видом держпосадовців збирали гроші на потреби ЗСУ

Двоє чоловіків під виглядом посадовців  військової адміністрації  «збирали» гроші для потреб військових. За фактом шахрайських дій їм загрожує до 3 років ув’язнення.

Двоє 25-річних вихідців з Дніпра, упродовж 2 місяців, надсилали листи місцевим підприємцям від імені голови Обухівської військової адміністрації із проханням допомоги ЗСУ. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Київської області.

Провівши низку оперативних-розшукових заходів, оперативники Обухівського РУП спільно із працівниками кримінальної поліції Київщини вирахували зловмисників.

Правоохоронці встановили, що голова Обухівської РВА до шахрайства жодного відношення не має.

Зараз поліцейські також перевіряють причетність зловмисників до вчинення аналогічних злочинів на території Київської області, а також всієї України.

За фактом шахрайських дій та використання завідомо підроблених документів, слідчі розпочали досудове розслідування [ч.1, ч. 2 ст. 190 та ч. 4 ст.358 ККУ]. Зловмисникам загрожує до 3 років ув’язнення.

На Київщині шахраї під видом держпосадовців збирали гроші на потреби ЗСУ 1
На Київщині шахраї під видом держпосадовців збирали гроші на потреби ЗСУ 2

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.