У Київ на Десятинну повертаються маркети магазинів Всі. Свої

У Київ на Десятинну повертаються маркети магазинів Всі. Свої

Українські виробники продовжують створювати неймовірні патріотичні колекції, щоб привернути увагу всього світу до України. Тому до Дня Незалежності  команда Всі. Свої відновить традицію об'єднувати всіх поцінувачів українського на Десятинній, 12.

Повідомляє Інформатор з посиланням на заяву бренду Всі. Свої.

"Усе це дає сили не зупинятися нам також: незважаючи на перешкоди та труднощі, команда Всі. Свої шукає шляхи відновлення роботи. Ми любимо те, що робимо і хочемо й надалі просувати наші бренди.

Знаємо, що багато хто з вас скучив за маркетами і часто нас запитував, коли відновимо традицію об'єднувати всіх поцінувачів українського на Десятинній, 12. І цей момент настав!

Ми вирішили, що перший маркет воєнного часу варто присвятити нашій незалежності. Бо бути незалежним — це мати можливість обирати своє, " - повідомила команда маркету.

«Незалежний маркет» пройде 27–28 серпня. На ньому будуть представлені різні категорії українських брендів: одяг, взуття та аксесуари, товари для дому, декор та крафтові продукти.

Подія об'єднає всіх сміливців нашого часу, аби разом висловити свою любов та підтримку країні: і тих, хто створює, і тих, хто купує.

Всі новини про музеї, виставки та події в рубриці — Куди піти в Києві.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.