У Києві на парковці готелю Fairmont проведуть благодійний Garage Sale українських брендів

У Києві на парковці готелю Fairmont проведуть благодійний Garage Sale українських брендів

Типовий захід у час війни пройде в Києві в цю суботу, 13 серпня, але в дуже нетиповому місці. Локація благодійного Garage Sale українських брендів  пройде на паркінгу готелю Fairmont Grand Hotel Kyiv.

Модна індустрія, що милує та надихає в мирні часи, може врятувати не одне життя в найжорсткіший період, який ми зараз усі проживаємо. Саме з таким посилом анонсують захід організатори, передає Інформатор.

"Саме з цією метою 13 серпня на паркінгу нашого готелю відбудеться благодійний розпродаж українських модних брендів. В garage sale візьмуть участь близько 20 представників найактивнішої частини вітчизняної fashion-індустрії – бренди KSENIASCHNAIDER, The Coat by Katya Silchenko, GASANOVA, Andre Tan, J'AMEMME, Kachorovska, Gudu, Support by Poustovit, Vorozhbyt&Zemskova, Olimpia W, Damn Jewelry, OLIZ, Overthesea, Flo Outfits, IVNVA, KOHAI, Monday Atelier, Nesamovyto та Woman Jewelry", - ідеться в анонсі події.

Івент стане логічним продовженням серії благодійних культурно-мистецьких заходів Fairmont Grand Hotel Kyiv, метою яких є збір коштів на потреби українців, що особливо постраждали під час війни. Цього разу усі виручені кошти підуть на підтримку проєкту «Мобільна евакуація поранених» благодійного фонду «КОЛО».

Вхід на захід – благодійний внесок 100 грн.

Коли - 13 серпня 2022, з 13:00 до 19:00

Де - Fairmont Grand Hotel Kyiv parking

 

Всі новини про музеї, виставки та події в рубриці — Куди піти в Києві.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.