Рятувальники продовжують зачищення Києва від вибухонебезпечних предметів: перевірили школи в Пущі-Водиці

Рятувальники продовжують зачищення Києва від вибухонебезпечних предметів: перевірили школи в Пущі-Водиці

Підрозділ піротехнічних робіт КАРС «Київська служба порятунку» проводить роботи з обстеження на наявність вибухонебезпечних предметів територій дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів Пущі-Водиці.

Зокрема, у період із 29 червня до 12 серпня піротехніки відпрацювали 18 виїздів на територію Пущі-Водиці, де раніше велися бойові дії. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА, передає Інформатор.

За півтора місяця рятувальники обстежили території 2 дошкільних та 3 загальноосвітніх навчальних закладів загальною площею 12,8 га. До робіт залучено 5 піротехніків КАРС «Київська служба порятунку». Працюють по вісім годин на день. Роботи з обстеження тривають.

Нагадаємо, що в період із 11 квітня до 19 травня піротехніки комунальної аварійно-рятувальної служби «Київська служба порятунку» у співпраці з Мобільним рятувальним центром швидкого реагування ДСНС здійснили 29 виїздів на територію Пущі-Водиці, де раніше велися бойові дії, та виявили понад 20 вибухонебезпечних предметів.

Загалом від початку повномасштабного вторгнення в Україну піротехніки «Київської служби порятунку» здійснили 90 виїздів на обстеження територій на наявність вибухонебезпечних предметів.

Рятувальники продовжують зачищення Києва від вибухонебезпечних предметів: перевірили школи в Пущі-Водиці 1
Рятувальники продовжують зачищення Києва від вибухонебезпечних предметів: перевірили школи в Пущі-Водиці 2

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.