Перші Mid market смартфони з флагманськими камерами - realme починає продавати 9 серію в Україні

Перші Mid market смартфони з флагманськими камерами - realme починає продавати 9 серію в Україні

Шеньчжень, КИТАЙ, 2022 р. – realme, найбільш швидкозростаючий бренд смартфонів у світі, продовжив стрімкий ріст  в сегменті 5G. Серія Number Series, головна лінійка смартфонів realme, досягла 40 мільйонів поставок станом на 3 квартал 2021 року, це одна з найбільш успішних лінійок смартфонів у світі. realme Number Series випустила на світовий ринок нову серію realme 9 Pro, включно з першим продуктом Pro+, і realme також оголосила, що серія realme 9 Pro повністю призначена для 5G.

9 серія в Україні буде представлена 4 смартфонами: realme 9Pro, realme 9Pro+, realme 9 4G та realme 9i. Перші три смартфони будуть доступні у рітейл мережах  вже з 14 липня, коли  realme 9i очікують до кінця місяця.

realme 9 Pro+ — флагман 9 серії, один із перших у світі смартфонів із процесором MediaTek Dimensity 920 5G та перший в світі мідл маркет смартфон з камерою Sony IMX766 OIS з режимом Вуличної Фотографії 2.0 та ідеальною зйомкою вночі. realme, прагне зробити  передові технології та високоякісний дизайн доступним кожному, компанія почала пропонувати смартфони 5G з 2020 року. І цього разу всі смартфони серії realme 9 Pro підтримуватимуть мережі 5G. Це в свою чергу, зробило смартфони більш економними в використанні заряду. Також, варто відзначити супершвидку зарядку та флагманський вібромоторчик, який дає ексклюзивний геймінг досвід для власників 9Pro+. Також,  смартфон  отримав можливість розширення оперативної пам’яті що важливо для людей які користуються великою кількістю додатків.

Перші Mid market смартфони з флагманськими камерами - realme починає продавати 9 серію в Україні 1

realme 9 Pro - відрізняється більш базовою комплектацію, що не заважає йому хизуватися ультраплавним IPS дисплеєм 120 Гц, потужним процесором та швидкою зарядкою. Дизайн realme 9Pro realme 9Pro+, теж вартий уваги, компанія використала концепцію  Light shift design, що дозволяє смартфонам змінювати колір в залежності від пори доби та освітлення.

Перші Mid market смартфони з флагманськими камерами - realme починає продавати 9 серію в Україні 2

realme 9  4g- став першим глобальним смартфоном із сенсором зображення Samsung ISOCELL HM6 Новітня технологія NonaPixel Plus, оновлена ​​від традиційного рішення 3Sum-3Avg до безпрецедентного рішення для зчитування 9Sum, забезпечує чудову яскравість фотографій, зроблених за допомогою realme 9. На практиці рішення 9Sum Pixel Binning від технології NonaPixel Plus покращує загальне надходження світла на 123 % порівняно з сенсором зображення Samsung ISOCELL HM2. Крім того, після фактичного порівняння фотографій realme виявив, що фотографія за слабкого освітлення, знята на realme 9, значно яскравіша з кращим відтворенням кольорів. Також, realme 9 використовує вбудовану технологію In-sensor Ultra-Zoom - це ультрамасштабування датчика HM6 із алгоритмом об’єднання для створення красивого збільшеного знімка, це дозволяє наблизити деталі та компонувати фотографії так, як необхідно. Також варто відзначити начинку: процесор  Snapdragon 680, що вирізняється значною енергоефективністю,  золотий стандарт зарядки та батареї, якісне аудіо через роз'єм для навушників  та останню версію realme UI 3.0.

realme, найбільш зростаючий бренд 5G Android смартфонів.

Згідно з останніми даними, опублікованими аналітичною компанією Counterpoint Research, realme був найшвидше зростаючим брендом 5G Android-смартфонів у всьому світі в третьому кварталі зі значним зростанням в Індії, Китаї та Європі. realme змогла випередити ринок, продажі смартфонів 5G зросли на 831% у порівнянні з глобальним темпом зростання в 121%.

Перші Mid market смартфони з флагманськими камерами - realme починає продавати 9 серію в Україні 3

Більше інформації– https://www.realme.com/ 

Про realme

realme — це найбільш швидкозростаюий бренд смартфонівс та AIoT, ціль компанії робити передові технології доступними для кожного. Він пропонує споживачам цілий ряд смартфонів і пристроїв передовими технологіями для стилю життя з преміальними характеристиками, якістю та передовим дизайном за доступними цінами.

Створена  Скайєм Лі у 2018 році та керована духом Dare to Leap, realme є шостою у світі компанією смартфонів і лише за два роки увійшла до п’ятірки найкращих виробників смартфонів на 21 ринках. Станом на 2 квартал 2021 року realme вийшла на 61 ринок у всьому світі, включаючи Китай і Південно-Східну Азію, Південну Азію, Європу, Близький Схід, Латинську Америку та Африку, і має глобальну базу користувачів понад 100 мільйонів. Для отримання додаткової інформації відвідайте www.realme.com.

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.