Хімчистка меблів: видалення складних забруднень

Хімчистка меблів: видалення складних забруднень

Якщо на улюбленому дивані залишилися плями, значить посиденьки вдалися. Ніхто не застрахований від того, щоб не впустити бутерброд варенням вниз прямо на диван, чи не пролити келих з червоним вином під час читання цікавої книги. А при перегляді футболу з друзями, навряд чи вдасться не розлити пиво, чи не впустити соковитий шматок піци на оббивку. 

І все б нічого, та перед власником постає питання: як видалити плями з дивану? Може є дієві народні методи? Чи краще купити якийсь засіб для видалення плям у супермаркеті, але який? А чи не пошкодять такі експерименти зовнішній вигляд м’якого дивана, адже до плям можуть додатися потертості, розводи та інші прояви від прикладених зусиль. Ох, ціла проблема!

Але ж можна оминути всі ці неприємності й звернутися до професіоналів. Точно,  хімчистка дивану - ось що врятує будь-який м'який диван від плям.

Наразі, клінінгові компанії надають професійні послуги з виїздом до клієнта. Це зручно й надійно, адже підготовлені майстри використовують спеціальні засоби та технології, які не лише видаляють плями, а й відновлюють зовнішній вигляд меблевої оббивки.

 Чи пам’ятаєте ви, який вигляд мав диван у перший день покупки? Здавалося б, що цього вже неможливо згадати, але хімчистка це гарантований спосіб виведення складних плям з улюблених меблів. Будь-яка оббивка може бути врятована від бруду, якщо правильно підібрати засоби для чищення. 

Процес виконання та нюанси

Клінінговий сервіс — це доступна реальність сьогодення, яка гарантує чотири бажаних переваги:

  • індивідуальний підбір засобів чищення під тип оббивки;
  • гарантія видалення найскладніших плям;
  • екологічно чисті засоби;
  • швидкий результат.

Для досягнення неперевершеного результату, майстри з хімчистки проводять діагностику матеріалу оббивки для індивідуального підбору засобів. У роботі застосовуються безфосфатні гіпоалергенні препарати для чищення і сучасне обладнання, завдяки чому видалення забруднень і плям, без ризиків пошкодження кольору і матеріалу меблевого виробу, гарантовано.

Також хімчистка позбавить Вас від пилового кліща

На жаль, наші улюблені меблі на яких нам так комфортно відпочивати ввечері перед телевізором — є ідеальним середовищем для розмноження збудників різних хвороб: алергія, висипання та інші.  

Пилового кліща неможливо побачити неозброєним оком, що і створює ілюзію безпеки. Проте, якщо мова йде про м’які меблі, яким вже декілька років, то ми маємо справу з небезпечним алергеном, який лишає після себе дуже токсичні сліди життєдіяльності. Це наштовхує на думку, що хімчистка м’яких меблів необхідна не лише тоді, коли на оббивці з’явилася пляма чи бруд, а і задля знищення та профілактики респіраторних захворювань, які викликає пиловий кліщ. 

Бережімо себе, своє здоров’я та не відмовляймо собі у відпочинку на улюбленому дивані, який для багатьох є ресурсним місцем сили.

 

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.