У Києві з балкону палаючої квартири врятували чоловіка

У Києві з балкону палаючої квартири врятували чоловіка

В середу, 10 серпня, у Деснянському районі столиці в багатоповерхівці сталася пожежа. Загорілася квартира, у якій знаходився мешканець. На щастя, чоловіка вдалося врятувати через балкон по автодробині.

О 07:51  на лінію 101 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Радунській, 38, що у Деснянському районі столиці. Передає Інформатор з посиланням на ДСНС Києва.

Як виявилося, пожежа виникла в одній із кімнат 3-кімнатної квартири на 3-му поверсі 10-ти поверхового житлового будинку. На балконі квартири знаходилась людина. Не гаючи часу, бійці приступили до порятунку чоловіка та гасіння пожежі.

Вже о 08:16 пожежу вогнеборці локалізували на площі 35 кв.м, а о 08:32 - ліквідували.

Під час гасіння пожежі, з палаючої квартири по автодрабині було врятовано 28-річного чоловіка, якого було передано медикам. Чоловік лишився неушкодженим та від госпіталізації відмовився.

На місці події було залучено 3 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 12 чоловік особового складу. Причину та обставини виникнення пожежі наразі встановлюють правоохоронні органи.

У Києві з балкону палаючої квартири врятували чоловіка 1
У Києві з балкону палаючої квартири врятували чоловіка 2
У Києві з балкону палаючої квартири врятували чоловіка 3
У Києві з балкону палаючої квартири врятували чоловіка 4
У Києві з балкону палаючої квартири врятували чоловіка 5

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.