У Києві вікрили реєстрацію на безкоштовні екскурсії “Місцями Революції Гідності”

У Києві вікрили реєстрацію на безкоштовні екскурсії “Місцями Революції Гідності”

Музей Майдану відкрив реєстрацію на серпневі екскурсії “Місцями Революції Гідності”. Тури абсолютно безкоштовні, і можна реєструватись на всі.

У серпні киянам та гостям міста пропонують два маршрути, два фокуси розповіді про Майдан: маршрут 1: “Місцями Революції Гідності. Хроніка подій”; маршрут 2: “Місцями Революції Гідності. Побут та ініціативи Майдану”. Передає Інформатор.

Для участі необхідно зареєструватися за посиланням.

Музей запрошує відвідати екскурсії «Місцями Революції Гідності» у серпні й дізнатися більше про революційні події 2013 – 2014 років.

🔘 Маршрут 1: «Місцями Революції Гідності. Хроніка подій» − 13 серпня, початок об 11:00

Збираємося біля центральної брами Михайлівського Золотоверхого собору.

Маршрут: Михайлівський Золотоверхий монастир – Михайлівська площа – вулиця Михайлівська – майдан Незалежності – Головпоштамт – монумент Незалежності – алея Героїв Небесної Сотні – Дзвін Гідності.

Тривалість – 2 години.

🔘 Маршрут 2: «Місцями Революції Гідності. Побут та ініціативи Майдану» – 20  серпня, початок об 11:00

Збираємося на бульварі Тараса Шевченка біля постаменту поваленого Леніна.

Маршрут: бульвар Тараса Шевченка – вулиця Хрещатик – майдан Незалежності – алея Героїв Небесної Сотні – Український дім – Європейська площа – вулиця Михайла Грушевського.

Тривалість – 2 години.

Ви можете відвідати як одну екскурсію, так і більше, зазначивши це в анкеті. Після заповнення форми підтвердження не надсилається.

Відвідування екскурсій є безкоштовним.

Всі довідки за телефоном:  098 888 27 69

ДО УВАГИ ВІДВІДУВАЧІВ: Врахуйте, що станції метро "Хрещатик" і "Майдан Незалежності" поїзди проїжджають без зупинки. У програмі можливі зміни залежно від безпекової ситуації у Києві.  Задля вашого комфорту рекомендуємо мати при собі головний убір та пляшку з водою.

Всі новини про музеї, виставки та події в рубриці — Куди піти в Києві.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.