У Києві 20-річна дівчина маскувала психотропи у відрах зі штукатурко

У Києві 20-річна дівчина маскувала психотропи у відрах зі штукатурко

Правоохоронці Києва викрили 20-річну киянку, яка разом зі спільниками налагодила розгалужену мережу збуту особливо небезпечних психотропних речовин на території міста Києва.

Дівчину затримали після отримання посилки, у якій містився пакунок з особливо небезпечною психотропною речовиною «4-ММС» вагою 630 грамів. Передає Інформатор з посиланням на прокуратуру Києва.

«Товар» був захований у пластикове відро зі штукатуркою. Психотропну речовину планували збути оптовими та роздрібними партіями у виді так званих «закладок» на території міста Києва.

Затриманій особі повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 307 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Наразі встановлюються особи, які причетні до каналів постачання особливо небезпечних психотропних речовин, їх незаконного обігу та реалізації. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

У Києві 20-річна дівчина маскувала психотропи у відрах зі штукатурко 1

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.