На Україну суне спека до 40 градусів: яка погода буде у Києві

На Україну суне спека до 40 градусів: яка погода буде у Києві

Літо в країні не дасть передихнути. Особливо спека до +30+36 градусів очікується завтра, 9-го серпня, на півдні та сході України.

Значно прохолодніше повітря буде у західних областях, +20+26 градусів. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передає Інформатор.

Як повідомила Діденко, на решті території України максимальна температура повітря становитиме +25+29, у центрі подекуди до +30 градусів.

"Дощі з грозами зберуться у вузол над Вінниччиною, Чернівецькою областю та Хмельницькою областю. Саме тут можливі грози, зливи, град та шквали. Опади, від невеликих до помірних, охоплять більшу частину західних областей, окрім Волині. На решті території України буде сухо, хіба що ввечері у вівторок є ймовірність локальних дощів на Черкащині та Полтавщині", - пише синоптикиня.

А що у Києві

У Києві завтра суттєвих опадів не передбачається, проте хмарна погода побуде. Температура повітря в столиці передбачається в межах +24, +25 градусів.

У другій половині тижня в Києві стовпчики термометрів піднімуться вгору на кілька градусів.

"На сході та півдні України увесь поточний тиждень та наступний домінуватиме спека, хвилями - сильна спека, часом до +36+41 градуса! За дощами будемо стежити, ловити кожну прогностичну краплю", - повідомила Діденко.

На Україну суне спека до 40 градусів: яка погода буде у Києві 1

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.