У Києві невідомий у метро розпилив жінці в обличчя газ: нападника затримали

У Києві невідомий у метро розпилив жінці в обличчя газ: нападника затримали

У Києві затримали чоловіка, котрий у переході метро розпилив газ жінці в обличчя. Зловмисник вже має декілька судимостей за скоєння пограбування, розбійного нападу та крадіжок.

4 серпня до поліції Києва від жінки надійшло повідомлення про те, що невідомий у переході до станції метро «Площа Льва Толстого» розпилив їй в обличчя сльозогінний газ. Зі слів потерпілої, чоловік вчинив такі дії без очевидних на те причин.

Виявилось, що нападник неодноразово потрапляв у поле зору поліції Києва. Зловмисник уже має «за плечима» декілька судимостей за скоєння пограбування та розбійного нападу.

У результаті оперативно-розшукових заходів  порушника затримали. Це - киянин, 1970 року народження.

Як відмітили в поліції, крім того, раніше затриманий скоїв крадіжку у приміщенні кафе на вулиці Богдана Хмельницького, де викрав у відвідувача барсетку з грошима у сумі 1 500 доларів США та 600 гривень. За даним фактом ми повідомили йому про підозру, зібрали необхідну доказову базу та скерували кримінальне провадження з обвинувальним актом до суду.

Відносно порушника дізнавачі Шевченківського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ст. 125 Кримінального кодексу України – умисне легке тілесне ушкодження. На даний час поліцейські перевіряють причетність чоловіка до скоєння інших злочинів на території Києва.

У Києві невідомий у метро розпилив жінці в обличчя газ: нападника затримали 1

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.