Коли жителям Оболоні, Троєщини та Куренівкі повернуть гарячу воду

Коли жителям Оболоні, Троєщини та Куренівкі повернуть гарячу воду

У столиці вже провели гідравлічні випробування на 83% об’єктів – квартальних котельнях, теплоджерелах продуктивністю більше 80 Гкал/год, теплових мережах. Наразі комунальне підприємство «Київтеплоенерго» поступово відновлює роботу низки об’єктів та гаряче водопостачання споживачам.

Про це під час проведення оперативного штабу з питань підготовки міського господарства до зими повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, передає Інформатор.

Зокрема, у найближчі дні відновлюється постачання гарячої води споживачам у зоні обслуговування ТЕЦ-6 – ж/м Троєщина, Лісовий, частина Воскресенки; Станції теплопостачання-2 – ж/м Оболонь, Куренівка, Поділ; районної котельні «Воскресенка» – ж/м Райдужний, частина Воскресенки.

Наразі гідравлічні випробування тривають на восьми теплоджерелах.

«Керуючі компанії у координації з «Київтеплоенерго» зараз повинні сфокусуватися на отриманні житловими будинками паспортів готовності до зимового періоду. Інженерні мережі, конструктивні елементи будинку – покрівля, стіни, вікна і двері, вхідні групи, а також усі інженерні мережі повинні відповідати критеріям для пуску тепла. На завершення цих робіт у керуючих компаній орієнтовно є місяць. При цьому вже зараз розпочалися перевірки, які допоможуть районним службам усунути недоліки та зауваження», – зазначив Петро Пантелеєв.

Нагадаємо, у Києві тривають перевірки готовності житлових будинків, мереж і обладнання до наступного опалювального сезону. Зокрема, акцент робиться на інспектуванні стану електромереж та обладнання. Адже система електропостачання як резервна система опалення цієї зими може працювати в умовах підвищеного навантаження. У Святошинському районі сьогодні перевірили стан електрощитових, трансформаторну підстанцію та тепловий пункт.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.