У Києві з озера дістали тіло чоловіка

У Києві з озера дістали тіло чоловіка

У Києві за останню добу вже другий поспіль трагічний випадок на водоймах столиці. Водолази дістали тіло чоловіка з озера.

3 серпня, о 17:24, до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві від правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в озері Райдужному, що у Дніпровському районі столиці, потонула людина. Передає Інформатор з посиланням на ДСНС Києва.

Відразу ж до місця виклику було направлено водолазів аварійно-рятувального загону спеціального призначення. По прибуттю, рятувальники відразу ж приступили до пошуку зниклої людини в акваторії озера.

На відстані 45 м від берега на глибині 6 м за допомогою водолазно-рятувального спорядження знайдено, піднято на поверхню та доставлено до берега тіло потопельника. Тіло чоловіка 1997 року народження було передано слідчо-оперативній групі для встановлення причин та обставин трагічного випадку.

У Києві з озера дістали тіло чоловіка 1

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.