У Києві на ремонті наркологічної лікарні привласнили майже 6 мільйонів гривень

У Києві на ремонті наркологічної лікарні привласнили майже 6 мільйонів гривень

Тепер за розкрадання 5,7 млн грн на ремонті корпусу наркологічної лікарні «Соціотерапія» судитимуть підрядників. Керівникам підприємства загрожує позбавлення волі на строк до 12 років.

Печерською окружною прокуратурою Києва скеровано до суду обвинувальний акт відносно колишнього та чинного керівників підрядного підприємства за фактом привласнення коштів територіальної громади столиці, виділених на капітальний ремонт будівлі лікувального корпусу КНП «Київської міської наркологічної клініки «Соціотерапія» (ч. 5 ст. 191 КК України). Передає Інформатор по матеріалах прокуратури Києва.

Слідством, встановлено, що службові особи приватного товариства, будучи переможцями тендеру на проведення капітального ремонту лікувальних корпусів КНП «Соціотерапія», внесли недостовірні відомості до актів виконаних робіт щодо їх обсягів та вартості.

Згідно висновку судового-економічної експертизи сума збитків становить 5,7 млн гривень.

Наразі обвинувальний акт скеровано до суду. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.