В Україні ще побудуть дощі, подекуди ще й тумани: яка погода буде у Києві

В Україні ще побудуть дощі, подекуди ще й тумани: яка погода буде у Києві

Спекотне літо потруху розбавило дощами, проте низький атмосферний тиск поступово підростає, щоб в другій половині тижня світити сонцем та наповнювати літньою спекою. 

Про це розповіла синоптикиня Наталка Діденко, передає Інформатор.

"4-го серпня через діяльність старіючого циклону в більшості областей України місцями пройдуть короткочасні дощі, на Лівобережжі з грозами. У західній частині України переважатиме суха малохмарна погода. Температура повітря у четвер суттєво не зміниться, впродовж дня очікується +25+29 градусів, на Закарпатті та на Луганщині до +30 градусів", - розповіла Діденко.

А що у Києві

У Києві 4-го серпня ще залишається ймовірність дощу з грозою. Температура повітря становитиме протягом дня +26, +27 градусів.

Через теперішню високу вологість частішають нічні та ранкові тумани, водії уважно! бо видимість погіршуватиметься до 300-500 метрів у туманах.

У другій половині тижня дощі випаруються сонцем та спекою. Стовпчики термометрів почимчикують угору - бо ж літо - і досягатимуть +28+33 градусів.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.