У Києві затримали чоловіка з партією кокаїну на 6 млн гривень

У Києві затримали чоловіка з партією кокаїну на 6 млн гривень

Чоловік намагався перевезти наркотики з Чехії до Києва. Брикет з наркотичною речовиною був схований у коробці. Вартість вилученого кокаїну становить близько 6 мільйонів гривень.

Наркоділком виявився громадянин України, який зареєстрований та проживає в Чеській республіці. Передає Інформатор з посиланням на прокуратуру Києва.

Під час спецоперації, проведеної в межах кримінального провадження, чоловіка затримали у Києві під час перевезення партії кокаїну вагою 1 кілограм. Брикет з наркотичною речовиною був схований у коробці. Вартість вилученого кокаїну становить близько 6 мільйонів гривень.

Встановлено, що зловмисник в’їхав на територію України за 2 дні до затримання. На даний час вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.   Тривають заходи з встановлення каналу постачання наркотичної речовини, та інших обставин злочину. Також перевіряється причетність підозрюваного до незаконного перевезення кокаїну через державний кордон.

За процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру чоловіку, який перевозив з метою збуту наркотичний засіб – кокаїн, в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

У Києві затримали чоловіка з партією кокаїну на 6 млн гривень 1

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.