Липень покидає Київ зі спекою: коли чекати на свіжіші дні 

Липень покидає Київ зі спекою: коли чекати на свіжіші дні 

Липень завершиться в Україні загалом теплою, до спеки, погодою. Температура повітря у денні години становитиме +25+30 градусів, у південній частині до +33 градусів.

31-го липня на заході України очікується зниження температури повітря до +20+25 градусів. Розповіла синоптикиня Наталка Діденко, передає Інформатор.

"Дощів завтра, 30-го липня, буде небагато, хіба місцями локальні в західній частині, а ось 31-го липня на заході України дощі стануть потужніші, там у неділю можливі сильні зливи, грози, пориви вітру до штормового.

На більшій частині території України впродовж суботи-неділі суттєвих опадів не передбачається, хіба аж ввечері 31-го липня західні дощі можуть досягнути Житомирщини та Вінниччини", - написала Діденко.

А що у Києві

У Києві в суботу та неділю очікується суха спекотна погода із максимальною температурою повітря +28+30 градусів.

По словах синоптикині, на початку наступного тижня повітря стане свіжішим, температура повітря знизиться на кілька градусів, лише на півдні та сході України ще переважатиме спека.

Липень покидає Київ зі спекою: коли чекати на свіжіші дні  1

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.