Спека продовжує розігрівати Україну і її водойми: яка погода буде у Києві

Спека продовжує розігрівати Україну і її водойми: яка погода буде у Києві

Південна частина Європи простелила спекотний рушник до наших Херсонщини, Запоріжжя, Приазов'я, Криму. Скрізь - висока температура повітря.

У південній частині України частина цього спекотного орнаменту буде ніжнішою, попри іспансько-грецькі +35+37 градусів, потрапить у межі +30+33 градусів. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко, передає Інформатор.

"Спека також зачепить частину наших центральних областей та південний захід України. На решті території протягом дня температура повітря становитиме 25+29 градусів.

29-го липня в Україні переважатиме суха сонячна погода, лише вдень у Чернівецькій, Івано-Франківській та ввечері на Вінниччині можливий короткочасний дощ з грозою", - попередила синоптикиня.

А що у Києві

У Києві п'ятниця буде сонячною, без опадів. Температура повітря вночі +17 градусів, завтра вдень +28 градусів.

Температура води у Дніпрі, у навколишніх водоймах зараз коливається в межах 22-24 градусів.

Для купання - добре, але уважно дивіться, чи можна купатися в певних місцях, чи нема заборон. Береженого Бог береже, не додавайте зайвого клопоту рятувальникам та відповідним нашим службам. У них й так роботи вистачає.

"Літо триває, погода найближчим часом, на щастя, - без особливих форс-мажорів, стежимо разом за синоптичною ситуацією і допомагаємо нашим захисникам і нашій країні", - запевнила нас Діденко.

Спека продовжує розігрівати Україну і її водойми: яка погода буде у Києві 1

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.