У Києві зіштовхнулись Kia та Opel: одна автівка загорілась, а в іншій зажало жінку

У Києві зіштовхнулись Kia та Opel: одна автівка загорілась, а в іншій зажало жінку

У середу, 27 липня, на Набережному шосе, що у Печерському районі столиці, виникла дорожньо-транспортна пригода. Зіштовхнулись Kia та Opel, також постраждала маршрутка.

27 липня о 06:40 на 101 надійшло повідомлення про те, що на Набережному шосе, що у Печерському районі столиці, виникла дорожньо-транспортна пригода. Передає Інформатор з посиланням на ДСНС Києва.

Як виявилося, сталася ДТП двох автомобілів "Kia Optima" та "Opel Zafira", також була пошкоджена задня частина маршрутного автобуса.

В автомобілі "Kia" сталося загоряння у моторному відсіку, яке до прибуття вогнеборців самостійно намагалися погасити небайдужі громадяни, прибувши, бійці ліквідували займання.

В автомобілі "Opel" між сидінням та панеллю приладів було заблоковано жінку 1947 року народження. За допомогою гідравлічного інструменту, жінку із забоями було деблоковано із понівеченої автівки та передано медикам для подальшої госпіталізації.

Всі обставини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовуватимуть правоохоронні органи.

У Києві зіштовхнулись Kia та Opel: одна автівка загорілась, а в іншій зажало жінку 1
У Києві зіштовхнулись Kia та Opel: одна автівка загорілась, а в іншій зажало жінку 2

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.