У Києві чоловік до смерті забив свого батька

У Києві чоловік до смерті забив свого батька

Під час сварки син забив батька, який від тілесних ушкоджень помер до прибуття лікарів. За скоєння тяжкого злочину слідчі повідомили фігуранту про підозру. Сину загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

До чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення від медиків, що у квартирі на вулиці Дмитрівській лежить чоловік без ознак життя. На місце події негайно прибули слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь поліції, оперативники та судово-медичний експерт. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Києва.

У ході досудового розслідування копи з’ясували, що між родичами часто виникали сварки. Під час чергового конфлікту син вдарив батька по голові тупим предметом, а потім бив його руками та ногами. Від отриманих травм потерпілий помер до приїзду лікарів. Судово-медичний експерт оглянув тіло потерпілого та вияв численні забої.

Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Санкція статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі.

У Києві чоловік до смерті забив свого батька 1
У Києві чоловік до смерті забив свого батька 2

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.