Коли у Києві спаде спека і стане легше дихати: погода

Коли у Києві спаде спека і стане легше дихати: погода

Середа, 27 липня, в Україні продемонструє синоптичну різноманітність. Найхолоднішими будуть 27-го липня Рівненщина, Житомирщина та Карпати - завтра вдень +20+24 градуси (на високогір'ї +14+19 градусів). Найспекотнішими виявляться Одещина та Миколаївщина, до +29+32 градусів.

А загалом в Україні максимальна температура повітря становитиме завтра +25+30 градусів. Повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передає Інформатор.

"Вітер обіцяє бути слабким, максимум десь, при закрутах, помірним, північно-західного напрямку. Дощі з грозами пройдуть місцями у північній частині України, на Заході та торкнуться окремих районів Харківщини. Більша частина території України належатиме сухій погоді анициклонального характеру. Буде багато сонця і красивих білих купчастих хмар" - розповіла Діденко.

А що у Києві

У Києві 27-го липня впродовж дня стовпчики термометрів піднімуться до +28, +29 градусів. Дощі якісь суттєві завтра - навряд.

У четвер у Києві є ймовірність невеликого дощу, на кілька градусів стане свіжіше, потім температура підвищиться, а в неділю-понеділок, 31-го липня - 1-го серпня, знову стане свіжіше, буде легше дихати.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.