У Києві водій напідпитку збив дитину на пішохідному переході та намагався втекти з місця ДТП

У Києві водій напідпитку збив дитину на пішохідному переході та намагався втекти з місця ДТП

Вівторок, 19 липня, в Деснянскьму районі Києва водій легковика «ВАЗ» збив дитину, яка разом з матір’ю переходила проїжджу частину на нерегульованому пішохідному переході. Після ДТП водій з місця пригоди зник в невідомому напрямку, але його затримали. Прилад Драгер показав 2.05 проміле вмісту алкоголю в організмі чоловіка.

Сьогодні близько 15.30 години у Деснянському районі столиці сталась дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждала малолітня дитина. Повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Києва.

Попередньо встановили, що водій легковика «ВАЗ» рухався по вулиці Оноре де Бальзака здійснив наїзд на малолітню, яка разом з матір’ю переходила проїжджу частину на нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок наїзду дівчинка, 2016 року народження, отримала тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Дитину госпіталізували у лікарню.

Крім того, після скоєння наїзду водій з місця пригоди зник в невідомому напрямку, але згодом був затриманий. Керманича, 1983 року народження, затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Також, встановлено що чоловік керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Прилад Драгер показав 2.05 проміле вмісту алкоголю в організмі чоловіка.

За даним фактом слідчими столичного главку розпочато два кримінальних провадження: за ч. 2 ст. 286-1 - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння та ч. 1 ст. 135 – залишення в небезпеці Кримінального кодексу України. Санкція найбільш тяжкої статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

У Києві водій напідпитку збив дитину на пішохідному переході та намагався втекти з місця ДТП 1
У Києві водій напідпитку збив дитину на пішохідному переході та намагався втекти з місця ДТП 2
У Києві водій напідпитку збив дитину на пішохідному переході та намагався втекти з місця ДТП 3

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.