Під Києвом жінка пішла до лісу і підірвалась на міні

Під Києвом жінка пішла до лісу і підірвалась на міні

Ще один трагічний випадок, пов'язаний з наслідками перебування окупанта на території Київщини, стався в селі Мила Бучанського району Київської області. Жителька села підірвалась на міні.

Трагічна подія трапилась ввечері 18 липня. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Київської області.

«65-річна жінка разом із чоловіком пішла до лісу, де натрапила на протипіхотну міну. В результаті вибуху потерпіла отримала численні тілесні ушкодження. Медики зробили все для порятунку жінки, але, на жаль, пацієнтка загинула» зазначив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

За порушення законів та звичаїв війни поліцейські розпочали досудове розслідування [ст. 438 ККУ]. Вибухотехніки обстежують прилеглі території.

Поліція вкотре закликає громадян: не відвідуйте лісосмуги на деокупованих територіях, уникайте лісових та польових доріг, а в разі виявлення вибухонебезпечних предметів телефонуйте на спецлінію “102”.

Під Києвом жінка пішла до лісу і підірвалась на міні 1
Під Києвом жінка пішла до лісу і підірвалась на міні 2
Під Києвом жінка пішла до лісу і підірвалась на міні 3

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.