У Києві проведуть благодійну вечірку в Closer для покупки пікапів для ЗСУ

У Києві проведуть благодійну вечірку в Closer для покупки пікапів для ЗСУ

17 липня благодійна організація Poryad Ukraine спільно з Allosyrup проведе хіп-хоп вечірку на Лісовому причалі (клуб Closer). В програмі – лайв виступ від Юлії Юріної (ЮЮ), DJ сети від SEMPAI, SELECTA та SERF SASHA, показ мультфільму від Sestry Feldman, тату марафон, турнір з настільного тенісу та маркет.

Також в рамках вечірки проведуть скретч батл, суддями якого стануть DJ Andrew (ТНМК), DJ Валік (Бумбокс) та Jeremy Star. Мета івенту – зібрати кошти на автомобілі для ЗСУ. Передає Інформатор.

"Збір направлений на пригон та сервіс 2 пікапів для хлопців з ЗСУ, які палять ворогів на передовій. Без тачки важко, тому об‘єднуємо зусилля, щоб підтримати своїх захисників", — повідомили організатори.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от SYRUP / HOTLINE ☎️ (@allosyrup)

Як долучитися до вечірки:

Вхід на івент – це донат від 250 грн і більше. Задонатити можна, переказавши гроші на карту. Після того, як ви зробили внесок, треба написати в дірект на сторінку Allosyrup і вас внесуть до списку гостей. Також квитки можна буде придбати на вході (готівка або карта). Звіт про зібрані кошти можна буде знайти на сторінці благодійного фонду.

Час: 17 липня, початок о 14:00

Адреса: Нижньоюрківська 31, Лісовий причал (клуб Closer).

Всі новини про музеї, виставки та події в рубриці — Куди піти в Києві.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.