Продовольчі ярмарки забруднюють зливостоки Києва, через що утворюються підтоплення

Продовольчі ярмарки забруднюють зливостоки Києва, через що утворюються підтоплення

Вже другий тиждень у столиці дощить. Гідрослужби столиці продовжують щоденно очищати системи каналізації і закликають не захаращувати решітки зливостоків сміттям.

Комунальні служби Києва посилено працюють напередодні і під час злив, щоб під час негоди вдалось уникнути підтоплень. Проте гідрослужби продовжують щоденну очистку системи дощової каналізації міста. Повідомляє Інформатор з посиланням на Комунальну корпорацію "Київавтодор".

Одна із причин підтоплень – забруднення зливостоків побутовим сміттям. Наприклад, на вулиці Зодчих залишки відходів забили решітки зливостоків і колектори дощової каналізації. Схожа ситуація – на вулиці Героїв Севастополя після проведення ярмарку.

"Звертаємось до представників ринків і ярмарків із проханням прибирати за собою сміття, не залишати його на проїжджій частині і тротуарах, не викидати залишки продукції у решітки зливостоків" - просять комунальники.

Продовольчі ярмарки забруднюють зливостоки Києва, через що утворюються підтоплення 1
Продовольчі ярмарки забруднюють зливостоки Києва, через що утворюються підтоплення 2
Продовольчі ярмарки забруднюють зливостоки Києва, через що утворюються підтоплення 3
Продовольчі ярмарки забруднюють зливостоки Києва, через що утворюються підтоплення 4

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.