В Києві для в парках і скверах встановили рамки-розпилювачі, які рятують від спеки

В Києві для в парках і скверах встановили рамки-розпилювачі, які рятують від спеки

Щоб спекотне літо в місті було комфортнішим, у київських парках і скверах уже встановлено перші рамки-розпилювачі.

Як і в попередні роки в столиці встановлюють рамки-розпилювачі в різних районах столиці. Вони допомагають  комфортніше переносити спеку в місті, наприклад, гуляти Хрещатиком чи відпочивати з дітьми у парку «Перемога» чи  «Відрадний». А в Дарницькому районі в парку «Позняки» встановили конструкції у вигляді птахів – такі рамки помітні здалеку. Про це повідомив генеральний директор КО «Київзеленбуд» Олексій Король, передає Інформатор.

Загалом у місті буде встановлено близько 20 рамок. Перші конструкції, які дарують бажану прохолоду, з’явилися в парках «Відрадний», «Деснянський», «Молодіжний», «Позняки», «Перемога», у спортивно-оздоровчому парку на вул. Шумського, сквері на вул. Мартиросяна, а також на вул. Хрещатик. Сьогодні монтують таку рамку в Голосіївському парку імені Максима Рильського.

У найближчий час рамки будуть встановлені в парках «Куренівський», «Інтернаціональний», «Орлятко», «Аврора», ще одна – в парку «Перемога», в парку Слави, у сквері на перетині просп. Оболонський та вул. Маршала Тимошенка, сквері на площі Щекавицька та у сквері ім. Кошиця.

Нагадаємо, що через підвищену спеку КО «Київзеленбуд» та районні УЗН продовжують полив зелених зон. Дорожники поливають вулиці, насамперед магістралі та дороги районного значення, на яких рухається найбільше вантажного транспорту.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.