В Україні стартував благодійний забіг, який допоможе відновити зруйновані війною міста

В Україні стартував благодійний забіг, який допоможе відновити зруйновані війною міста

В Україні проходить віртуальний благодійний ЗАБІГ ВІДНОВЛЕННЯ 2022 ONLINE, на якому збирають кошти для відбудови міст, зруйнованих російськими окупантами.

З огляду на заходи безпеки, забіг проходить в онлайн-форматі. Тож пробігти його можна в будь-якому куточку України та світу, передає Інформатор.

Наразі заплановано три етапи:

В Україні стартував благодійний забіг, який допоможе відновити зруйновані війною міста 1

Кожен охочий може взяти участь як в усіх трьох етапах, так і в будь-якому на вибір. 70% з прибутку від реєстрації будуть перераховані добровольчому будівельному батальйону "Добробат", який займається відбудовою українських міст.

"Російські окупанти зруйнували наші міста, та завдяки героїзму українських військових Україна досі залишається Україною. Нам жити у цій країні, і жити не тільки після перемоги, але й зараз, доки війна досі триває, — пояснили в Run Ukraine. — Від нас залежить, якою буде Україна, як виглядатимуть зруйновані міста. І займатись відновленням потрібно вже зараз, а не чекати, поки війна закінчиться".

На кожному етапі доступна участь на дистанціях 21 км, 10 км та вільній дистанції.

"Це не просто онлайн-забіг з медаллю, це забіг для українського майбутнього. Твої кілометри перетворяться на реальні відбудовані житлові будинки. Твій піт стане відновленою школою, а твоя втома — лікарнею, де рятуватимуть життя. Українські міста відновляться від війни — завдяки тобі", — звертаються до майбутніх учасників організатори.

Забіг проходить в онлайн-форматі. Це означає, що після реєстрації учасник може самостійно обрати безпечний маршрут у місті, де він перебуває, та пробігти заплановану дистанцію, записавши пробіжку на будь-який біговий мобільний додаток.

Реєстрація триває на сайті https://onlinerunning.runukraine.org/

Фінішери кожного з етапів ЗАБІГУ ВІДНОВЛЕННЯ 2022 ONLINE також отримають пам’ятні медалі, присвячені містам-героям.

Довідка

Run Ukraine — організатор наймасштабніших бігових заходів України. З 2010 року компанія провела понад 30 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів. Місія Run Ukraine — організовувати спортивно-масові події найвищого рівня, надихати й мотивувати людей займатися бігом.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.