Стильний та технологічний: зустрічайте новий Jaguar XF 2021-202

Стильний та технологічний: зустрічайте новий Jaguar XF 2021-202

Автомобілі Jaguar оновлюються з періодичністю у 2-3 роки, адже компанія активно розробляє технології для покращення безпровідного зв'язку, автоматичних систем безпеки та допомоги водієві у різних ситуаціях на дорозі. У 2020 році відбувся масштабний рестайлінг модельного ряду, в ході якого оновився найрозкішніший британський седан. Починаючи з 2021 року дилери пропонують купити новий Jaguar XF з оновленим салоном, виразними рисами екстер'єру та розширеною лінійкою гібридних двигунів. Дізнайтесь, як змінився преміальний Jaguar XF 2021 модельного року.

Стильний та технологічний: зустрічайте новий Jaguar XF 2021-202 1

Виразна зовнішність та функціональний салон

Новий Jaguar XF після рестайлінгу набув рис кросовера F-Pace. Седан отримав широку радіаторну решітку, оновлені бампери, а також лінійку колісних дисків з трьома варіантами дизайну та розмірами від 18 до 20 дюймів. Форма передніх та задніх фар залишилась незмінною, проте змінилось оснащення. Починаючи з 2020 року усі автомобілі Ягуар обладнують світлодіодною оптикою та ходовими вогнями у формі подвоєної літери J. Опційно фари пропонують обладнати матричною чи лазерною технологією, а також графічними вказівниками поворотів. 

Стильний та технологічний: зустрічайте новий Jaguar XF 2021-202 2

Інтер'єр оновленого седана ніби змальований з F-Pace. У центрі передньої консолі розмістили сенсорний монітор (11,4"), під ним блок керування клімат-контролем у вигляді двох поворотних клавіш та сенсорних кнопок. Круглу шайбу замінили звичним селектором перемикання передач. Стильне кермо запозичили в електроавтомобіля I-Pace. Преміальний седан отримав нову електронну платформу EVA 2.0, покращений клімат-контроль та технології зв'язку. 

Стильний та технологічний: зустрічайте новий Jaguar XF 2021-202 3

Що нового з'явилось у салоні Ягуар Ф-Пейс?

  • Інформаційно-розважальна система Pivi Pro з двома процесорами та незалежними модемами для кращого безпровідного підключення;
  • Автоматичне оновлення програмного забезпечення та карт;
  • Підтримка протоколів Apple CarPlay та Android Auto, що дозволяє одночасно під'єднувати два смартфони;
  • Система іонізації доповнилась фільтром для очищення повітря від пилу, смогу, алергенів та дрібних часточок, розміром РМ 2.5. 

Стильний та технологічний: зустрічайте новий Jaguar XF 2021-202 4

Лінійка доступних двигунів 

До рестайлінгу покупцям седану пропонували на вибір 9 бензинових та дизельних двигунів. Починаючи з 2021 року доступні лише 3 силові агрегати: 2 бензинових та дизельний. Бензинові мотори сімейства Ingenium, об'ємом 2 літри, відрізняються тільки ступенем форсування. При однаковій конструкції, вони забезпечують потужність 250 та 300 к. с. Дизельний двигун, потужністю 204 к. с., став екологічнішим та продуктивнішим. Він оснащений технологією м'якого гібрида MHEV, що зробила мотор динамічнішим (7,6 сек до 100 км/год) та знизила рівень викидів CO2 до 130 г/км. Усі двигуни працюють у парі з 8-ступеневою коробкою передач та комплектуються переднім або повним приводом. 

Стильний та технологічний: зустрічайте новий Jaguar XF 2021-202 5

Більше інформації про новий Jaguar XF шукайте на сайті столичного автоцентру Ягуар Київ Аеропорт. 

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.