З яких етапів складається процедура замовлення та виготовлення меблів?

З яких етапів складається процедура замовлення та виготовлення меблів?

З яких етапів складається процедура замовлення та виготовлення меблів?

Купівля меблів з виготовленням під замовлення – відмінне рішення для власників приватних будинків, квартир та офісних приміщень, які бажають зробити інтер'єр унікальним та неповторним, а також якщо є необхідність виконати предмети меблювання нестандартних форм чи розмірів. Але в даному випадку вкрай важливо знайти кваліфікованих, досвідчених майстрів, які б виготовили якісні та надійні меблі під ключ.

Для пошуку відповідних фахівців можете використати зручний сервіс Viyar Bazar. На порталі представлено безліч оголошень від професійних меблярів з величезним досвідом, які можуть виготовити стильний кухонний або спальний гарнітур, шафу, стелаж або будь-які інші меблі за індивідуальним проектом. Щоб розрахувати приблизну вартість виготовлення предметів інтер'єру, можете скористатися зручним калькулятором замовлення.

Процедура виготовлення меблів на замовлення

З яких етапів складається процедура замовлення та виготовлення меблів? 1

Купівля меблювання для будинку, квартири або офісу з виготовленням за індивідуальним проектом, використовуючи сервіс для пошуку меблевих майстрів Viyar Bazar, складається з наступних етапів:

  1. Заміри. З цього етапу починається практично будь-який процес виконання замовлення (якщо тільки меблі не прив'язані до яких-небудь параметрів приміщення, де вони будуть розташовуватися). За старими шафами або іншими предметами можуть перебувати розетки, будь-які комунікації, не завжди коректно зроблені, і це може привести до переробки нових меблів уже на етапі монтажу, що може потребувати додаткової оплати. Щоб запобігти таких проблем, бажано, по можливості, до приходу дизайнера очистити необхідну територію.
  2. Створення робочого проекту. Коли замір проведений, починається обговорення щодо планованого предмету меблювання. Тут клієнту бажано надати максимум інформації про те, що він хоче отримати в кінцевому результаті. На цьому етапі обговорюються матеріали, колір, текстура, бажана фурнітура – все, що може бути принципово. Звичайно, дизайнер буде направляти в потрібне русло, але хотілося б отримати максимум інформації, яка більш ясно донесе ваші побажання. На основі отриманих даних приватні майстри створюють проект з виготовлення меблів з кресленнями, схемами та ескізами, типом та кількістю використовуваних матеріалів. Додатково складається кошторис на виконувані роботи, матеріали та фурнітуру.
  3. Укладення договору. Приватні меблярі пропонують замовнику варіанти майбутніх предметів меблювання. Клієнт погоджує всі деталі, після чого обидві сторони підписують офіційний договір. В даному документі вказуються терміни виготовлення, характеристики та вартість предметів меблювання.
  4. Виготовлення. При виготовленні меблювання фахівці, представлені на сайті онлайн-сервісу Viyar Bazar, строго дотримуються всіх технічних вимог, щоб отримати якісні меблі, які не розсиплються на монтажі та не втратять своїх експлуатаційних властивостей протягом довгих років. Для цього кожному етапу виробництва приділяється особлива увага, починаючи від порізки матеріалів, обклеювання, присадки та подальшого складання. Крім того, величезну роль грає бездоганність виміру, припасування й складання всіх елементів.
  5. Доставка та монтаж. Після виготовлення та складання меблів фахівці доставляють предмети інтер'єру на адресу замовника. Також при необхідності вони здійснюють монтаж, в залежності від побажань клієнта.

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.