Міжнародний день передчасно народженої дитини в Україні

Міжнародний день передчасно народженої дитини в Україні

У  п’ятницю, 15 листопада, о 15:00 у медіацентрі «Информатор Киев» відбудеться прес-конференція:

«Міжнародний день передчасно народженої дитини в Україні»

У прес-конференції візьмуть участь:

Олександра Балясна - голова Асоціації передчасно народжених дітей "Ранні пташки";

Богдан Бердник — PR-менеджер Української Біржі Благодійності;

Алеся Азарова -  керівник PR служби Асоціації батьків передчасно народжених дітей «Ранні пташки».

17 листопада увесь світ відзначає День Передчасно Народженої дитини, у цей день найважливіші споруди світу підсвічують фіолетовим, аби привернути увагу суспільства до проблем тих, хто тільки з’явився на світ, а вже змушений боротися за можливість жити. Щороку понад 20 000 дітей в Україні народжуються раніше терміну, про це свідчить статистика МОЗу.

Вже вп’яте команда Української Біржі Благодійності, цьогоріч з Асоціацією батьків передчасно народжених дітей “Ранні пташки” та ініціативою Щедрий Вівторок, проводить цей захід в Україні. Запрошуємо вас приєднатися 17-го листопада о 15:00 у ТРЦ Gulliver, де ви дізнаєтеся усе про передчасні пологи також там буде створене величезне панно із фіолетових пташок-орігамі, аби привернути увагу усіх перехожих до тих, хто народився передчасно і вкрай потребує нашої підтримки.

О 19:00 дзвіницю Софії Київської буде підсвічено фіолетовим кольором, щоб вкотре нагадати про важливість допомоги та підтримки усіх передчасно народжених українців, а на Софіївській площі зберуться батьки зі своїми передчасно народженими дітками й ті лікарі, які допомагають їм з’являтися на світ.

Підтримати цей важливий день в Україні можна прийшовши на захід, або просто відправивши благодійне СМС на короткий номер 88001, тоді 10 гривень з вашого мобільного рахунку будуть зараховані на проект з покупки медичного обладнання, яке допомагає виходжувати дітей, які з’явилися на світ раніше терміну. Проект також можна підтримати тут: https://ubb.org.ua/uk/project/5405

Запрошуються  представники ЗМІ. Онлайн-трансляція в HD-якості — на сайті https://kiev.informator.ua/.

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.