Відверто про заборонене: У Києві психотерапевт відкрито говорить про залежності, сексуальну культуру, ВІЛ та репутацію

Відверто про заборонене: У Києві психотерапевт відкрито говорить про залежності, сексуальну культуру, ВІЛ та репутацію

У понеділок, 4 листопада, о 18:00 у медіацентрі «Информатор Киев» відбудеться прес-конференція:

«Відверто про заборонене: У Києві психотерапевт відкрито говорить про залежності, сексуальну культуру, ВІЛ та репутацію»

У прес-конференції візьме участь:

Марія Фабрічева— психотерапевт, сімейний консультант-медіатор.

Відома психотерапевт в області ТА, консультант-медіатор ТВ експерт і ведуча, Марія Фабрічева запустила влоги, в якому вона разом з глядачем, без заборон, розбирає тупикові ситуації. Це влоги про темну сторону, без якої не проходять свій шлях успішні, хороші, щасливі. Про заборони: залежностях, сексуальну культуру і репутації, ВІЛ. Героями влоги стають успішно реалізовані люди.

У першій серії влогиу Маша розповіла свою історію життя без "прикрас". Адже в будь-якому успіху є дитячі травми, є те, що нам говорили "ніколи і нікому не розповідати!" Поклавши в основу свою життєву історію, Марія проводить глядача по створеній їй техніці #редизайн. Це інший погляд на ситуацію, в яких прийнято страждати. Реконструкція своєї життєвої історії через методики транзактного аналізу. У продовження дослідження культу страждань Марії вдалося створити комплексну програму #Redesign, яка допомагає пропрацювати заборони і сформувати нові сюжети життя. Влоги розкриває успішні особистості з іншої сторони. І демонструє глядачеві нові можливості і виходи з травмуючих ситуацій.

Перша серія:

https://www.youtube.com/watch?v=y0Tz7BsuAyk&list=PLSFWTxqUkYkg0aHQrF1wA_fwHk0M5gEra&index=3&t=105s

19 жовтня відбулася прем'єра другої серії. Цей лист-послання від жінок до жінок і чоловіків. Rе-think листи Сола Левітта до Єви Гессе. Озвучене дев'ятьма жінками, яким вдалося змінити своє життя кардинально. Це зупинка дихання, і мурашки по шкірі. Кожен абзац наповнюється новим значенням, в залежності від того, хто його читає ... і чує.

Друга серія:

https://youtu.be/KKzm5VPhy1Q

Запрошуються  представники ЗМІ. Онлайн-трансляція в HD-якості — на сайті https://kiev.informator.ua/.

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.