У Києві відбудеться перший український "Конопляний Ярмарок"

У Києві відбудеться перший український "Конопляний Ярмарок"

У середу, 11 вересня, о 14:00 у медіацентрі «Информатор Киев» відбудеться прес-конференція:

«У Києві відбудеться перший український "Конопляний Ярмарок"» 

У прес-конференції візьмуть участь:

Юлия Дмитренко - Project Manager CannaFair и CannaFair Conference;

Конева Валерия - Digital Marketing Specialist CannaFair.

З 12-14 жовтня у Києві відбудеться унікальна для нашої країни подія – перший український ярмарок конопляних товарів. 30 вітчизняних компаній представлять різноманітні вироби з конопель, а запрошені на конференцію спікери поділяться досвідом щодо найновіших досліджень, декриміналізації та застосування медичного канабісу для лікування багатьох хвороб, новацій у галузі промислового коноплярства.

Захід відбудеться за підтримки Української Конопляної Асоціації та Інституту луб'яних культур Національної академії аграрних наук України.

Ярмарок і конференцію можна відвідати в сучасному виставковому центрі "АККО Інтернешнл" за адресою: м.Київ, просп.Перемоги, 40-Б. Для комфорту учасників та гостей діятимуть фуд-корт і зона для відпочинку.

Конопляний ринок розвивається швидкими темпами в усьому світі, а в цьому році канабіс навіть став однією з тем Всесвітнього економічного форуму в Давосі. Ідея конопляного ярмарку полягає у щорічному ознайомленні аудиторії з широким асортиментом українських виробників – понад 150 видами товарів, до складу яких входять коноплі. Наш захід надасть суспільству можливість дізнатися про безпечне вирощування та використання цієї рослини.

Окрім виставкового майданчику, протягом трьох днів відбуватиметься конференція, під час якої перед гостями виступлять 27 українських і зарубіжних експертів: науковці, медики, юристи, представники громадських організацій та освітяни з інформацією про сучасні дослідження канабіноїдів, декриміналізацію конопель, медичний канабіс, а також коноплярство як галузь сільського господарства.

Запрошуються  представники ЗМІ. Онлайн-трансляція в HD-якості — на сайті https://kiev.informator.ua/.

 

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.