У Києві відбудеться презентація проекту LIFE.STILL.LIFE.

У Києві відбудеться презентація проекту LIFE.STILL.LIFE.

У середу, 4 вересня, о 14:00 у медіацентрі «Информатор Киев» відбудеться прес-конференція:

«У Києві відбудеться презентація проекту LIFE.STILL.LIFE.» 

У прес-конференції візьме участь:

Наталія Корф-Іванюк художниця, автор проекту LIFE.STILL.LIFE;

Тетяна Міронова  арт-експерт, засновниця Mironova Foundation.

5 вересня в арт-просторі Mironova Foundation буде презентовано проект Наталії Корф-Іванюк LIFE. STILL. LIFE. У новій серії художниця переосмислює жанр натюрморту, доповнюючи його новими ритмами, кольорами та авторською експресивною манерою.

Саме квіткові натюрморти останніх років життя Мане стали темою для нової живописної серії LIFE. STILL. LIFE. Будучи тяжко хворим, після нечастих візитів друзів, Мане писав невеликі за розміром натюрморти із подарованих квітів. Саме ці скромні букети 1880-х років дивують своєю чистотою, відвертістю, невимушеною пластикою, глибиною простору. Тема «memento mori» (пам’ятай про смерть) завжди звучала в натюрмортах Мане. Кожна квітка ніби нагадує нам про неминучий перехід у вічність.

Вивчаючи та переосмислюючи майстра, художниця створила принципово новий монументальний натюрморт. На противагу фатальним образам в роботах Мане, полотна Корф-Іванюк наповнені відвертістю кольору, багатим і складним ритмом ліній. Автору вдалося розширити площину завдяки експресивній манері письма, не втративши при цьому первісну філософію та невимушену відвертість у відчутті природи. Hові роботи, хоч і виконані у традиційній манері, проте наповнені жагою до життя та життєстверджувальною вітальністю.

Запрошуються  представники ЗМІ. Онлайн-трансляція в HD-якості — на сайті https://kiev.informator.ua/.

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.