Must visit для батьків та освітян: в Україні відбудеться міжнародна конференція IDEC

Must visit для батьків та освітян: в Україні відбудеться міжнародна конференція IDEC

У вівторок, 23 липня, о 15:00 у медіацентрі «Информатор Киев» відбудеться прес-конференція:

«Must visit для батьків та освітян: в Україні відбудеться міжнародна конференція IDEC»

У прес-конференції візьме участь:

Наталія Тарченко - експерт із альтернативної освіти, співзасновниця та СЕО групи компаній DEC ( освітня агенція DEC education, мережа шкіл англійської мови DEC school, інноваційний табір DEC camp та школа нового формату DEC life school).

2-3 серпня в Києві відбудеться Міжнародна конференція з демократичної освіти IDEC: Education NOW — головна подія року для вчителів та батьків.

Ізраїль, Великобританія, Австрія, Німеччина, Японія, Нідерланди, Бразилія, Канада – конференцію IDEC щороку приймають країни, які мають досвід успішного реформування освіти. Цього разу вперше за 26 років свого існування IDEC відбудеться у Києві. Конференція збирає сотні учасників з усього світу: від учителів та представників освітніх проєктів до батьків, що хочуть дізнатися, як ефективно інвестувати в майбутнє своїх дітей.

Називаємо три причини, чому батькам та вчителям варто відвідати цю подію в Києві.

Прокачати батьківські навички разом з учасниками з 20 країн світу та зрозуміти, як виростити щасливу та успішну дитину.

Якою має бути освіта, щоб підготувати дітей до життя у мінливому світі? Як зрозуміти покоління, що сьогодні навчається у школах? Що робити, якщо дитина нічого не хоче? Де межа між свободою та дисципліною? Які головні помилки у вихованні? Як організувати навчання, щоб воно приносило задоволення? Яку небезпеку вчителі вбачають у ґаджетах, і як зробити, щоб електронні пристрої допомагали дітям у навчанні? Чи можна навчитися співчувати? Разом зі спікерами конференції та освітянами батьки знайдуть відповіді на найважливіші і найболючіші питання сучасної освіти, дізнаються про сучасні підходи, отримають практичні поради та почують про український і міжнародний досвід розвитку освіти.

Наживо поспілкуватися з 25 світовими зірками у галузі освіти.

Спікери конференції — експерти та реформатори освіти, автори книжок та лектори TED. Один із них Яков Гехт — засновник IDEC та мережі демократичних шкіл, радник шести міністрів освіти Ізраїлю, автор книги «Демократична освіта», перекладеної багатьма мовами. У 15 років він покинув навчання у школі через діагноз дислексія і дисграфія (нездатність читати й писати), щоб згодом заснувати свою школу, яка змінила життя тисяч людей. Сьогодні він входить до десятки найвпливовіших людей у соціальній та освітній галузі Ізраїлю. В Києві Яков Гехт розповість, що дає батькам та дітям навчання у демократичній школі.

На конференції також виступить Генрі Редхед, онук творця легендарної англійської школи Summerhill, з якої майже сто років тому почалася історія демократичної освіти. Зараз разом із матір’ю і братом він керує школою без заборон, про яку в 2008 році було знято популярний серіал. З учасниками конференції Генрі поговорить на тему «З чого починається свобода дитини».

Серед іноземних спікерів конференції також Джеррі Мінц, який протягом 30 років заснував понад 50 альтернативних шкіл та освітніх організацій, читав лекції в 25 країнах та написав світовий бестселер «Жодних домашніх завдань і перерва цілий день» («No Homework & Recess All Day»).

А про те, як дітей любити, а не виховувати, з учасниками IDEC поговорить Діма Зіцер — російський психолог, соціолог, педагог, чий виступ «Свобода від виховання» на TEDx зібрав майже 200 тисяч переглядів на YouTube.

Обрати ідеальний освітній заклад для своєї дитини.

Традиційні та альтернативні школи, екстернат і дистанційна освіта, хоумскулінг, анскулінг — конференція IDEC дасть можливість познайомитися із понад 300 освітніми проєктами в Україні і за кордоном. Батьки з дітьми зможуть відвідати «Алею шкіл», розібратися у сучасних методах навчання і обрати освітній заклад, де б дитина навчалася із задоволенням і почувалася щасливою.

Запрошуються  представники ЗМІ. Онлайн-трансляція в HD-якості — на сайті https://kiev.informator.ua/.

 

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.