У Києві відбудеться Music Conference Ukraine: чого чекати гостям та як розвинути свою музичну кар'єру

У Києві відбудеться Music Conference Ukraine: чого чекати гостям та як розвинути свою музичну кар'єру

У середу, 10 липня, об 11:00 у медіацентрі «Информатор Киев» відбудеться ефір:

«У Києві відбудеться Music Conference Ukraine: чого чекати гостям та як розвинути свою музичну кар'єру»

У прямому ефірі  візьмуть участь: 

Олена Дмуховська — співзасновник Music Export Ukraine і Music Conference Ukraine;

Дарця Тарковська — співзасновник Music Export Ukraine і Music Conference Ukraine.

З 12 по 14 липня 2019 в Києві відбудеться Music Conference Ukraine, яка пройде в партнерстві з найбільшим фестивалем Східної Європи ATLAS WEEKEND. На конференцію вперше приїде кілька десятків іноземних експертів музичної індустрії, пройдуть тематичні воркшопи та можна буде виграти грошовий приз на розвиток свого проекту.

Літня Music Conference Ukraine пройде під гаслом «Музична кар'єра 360», посилаючись на схему роботи артиста і лейбла «360 градусів». Протягом трьох днів експерти розглянуть різні аспекти побудови яскравої і тривалої кар'єри. Як музикантові продавати своє ім'я, контролювати свої онлайн-прояви, зібрати маленькі струмочки доходів в одну повноводну річку і не зійти з розуму від усього цього?

Організатори заходу, незалежна ініціатива Music Export Ukraine кажуть: «Тільки на Music Conference Ukraine найбільша концентрація іноземних експертів. Ми не обговорюємо по третьому колу одні й ті ж проблеми української музичної індустрії. Ми завжди на крок попереду - вивчаємо зарубіжний досвід і відразу ж імплементуємо його. Ми запрошуємо тільки тих гостей, які зацікавлені у співпраці з Україною і нашими талантами. Ніяких порожніх розмов, тільки найсвіжіші апдейти про те, чим зараз живе музичний світ. І все це на одному з найбільших фестивалів у Східній Європі! »

Крім того, на конференції буде традиційна нетворкінг-сесія, практичні воркшопи та прокачування музичної кар'єри на все 360. Відвідувачі фестивалю ATLAS WEEKEND зможуть безкоштовно відвідати конференцію, але щоб взяти участь в закритих заходах, потрібно пройти реєстрацію на сайті організаторів: http: // musicexportukraine .com / mcu-join

Запрошуються  представники ЗМІ. Онлайн-трансляція в HD-якості — на сайті https://kiev.informator.ua/.

 

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.