У Києві відкриється міждиплісцинарний арт-проект «Verbalization»: як правильно учасникам побудувати та знайти систему комунікації

У Києві відкриється міждиплісцинарний арт-проект «Verbalization»: як правильно учасникам побудувати та знайти систему комунікації

У п’ятницю, 5 червня, о 15:00 у медіацентрі «Информатор Киев» відбудеться прес-конференція:

«У Києві відкриється міждиплісцинарний арт-проект «Verbalization»: як правильно учасникам побудувати та знайти систему комунікації »

У прес-конференції візьмуть участь:

Тетяна Міронова —директорка муніципальної галереї Лавра;

Анна Авєтова — куратор проекту Verbalization, засновниця арт-агенції Tuasho;

Дар'я Біленко —PR-manager арт-проектів, арт-блогер.

В експозиції будуть представлені роботи таких українських авторів: Omnia Voivat, Антон Поперняк, Костянтин Лизогуб, Олександра Ковальова, Євген Лапченко, Дарина Микитюк, Олена Кузнєцова, Volt Agapeev, Тарас Бондаренко, Ростислав Гарбар, Олександр Шимбаровський, Віталій Святець, Ірина Ворона, Анна Бартосік , Ярослав Костко.

Проект «Verbalization» спрямований на пошуки системи комунікації між художником і глядачем, між художником і художником, куратором і глядачем, куратором і художником, глядачем і глядачем.

За останні кілька десятиліть варіантів для комунікації стало в десятки разів більше, але якість знизилася і продовжує знижуватися. Кліпове мислення, миттєва доставка повідомлень в месенджерах полегшили нам життя, але разом з тим, прискорили і знецінили кожне написане чи сказане слово.

Організатори вирішили простежити, як змінювався  світ з появою мобільних телефонів, соціальних мереж і месенджерів, коли ми перестали слухати один одного, і в той же час, як ця ситуація впливає на мистецтво, його розуміння і існування в сучасних реаліях .

Запрошуються  представники ЗМІ. Онлайн-трансляція в HD-якості — на сайті https://kiev.informator.ua/.

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.