Всесвітній День Рибальства: де у Києві можна ловити рибу та які штрафи чекають на браконьєрів за незаконний видобуток біоресурсів

Всесвітній День Рибальства: де у Києві можна ловити рибу та які штрафи чекають на браконьєрів за незаконний видобуток біоресурсів

У середу, 26 червня, о 13:00 у медіацентрі «Информатор Киев» відбудеться прес-конференція:

«Всесвітній День Рибальства: де у Києві можна ловити рибу та які штрафи чекають на браконьєрів за незаконний видобуток біоресурсів»

У прес-конференції візьме участь:

Олександр Чистяков — голова Асоціації рибалок України.

Всесвітній день рибальства відзначається щорічно з 1985 року. Свято встановлене рішенням Міжнародної конференції з регулювання і розвитку рибальства.

Риболовля гірше грипу - їй хворі мільйони наших співгромадян. Жартуючи рибалки кажуть, що партія у них одна, це «Клює або не клює». Коли підходиш до людини на березі з вудкою, то не питаєш у нього, ким він працює, якого він віросповідання або за кого він голосував, а ставиш тільки одне питання: «Клює?» Ось це і об'єднує всіх рибалок.

Під час прес конференції Олександр Чистяков розповість історію рибальства, а так само про стан вітчизняних водоймах. де, як і на що можна ловити рибу сьогодні, про шкоду завдають браконьєрством та шляхи боротьби з ним.

Запрошуються  представники ЗМІ. Онлайн-трансляція в HD-якості — на сайті https://kiev.informator.ua/.

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.