Муніципальна стратегія Києва

Муніципальна стратегія Києва

У четвер, 18 квітня, о 14:00 у медіацентрі «Информатор Киев» відбудеться ефір:

«Муніципальна стратегія Києва»

У прямому ефірі  візьмуть участь: 

Тимур Чмерук — підприємець, партнер міжнародної інвестиційної компанії «Base capital management»;

Костянтин Салій— кандидат політичних наук;

Кучер Андрій — політолог, громадський діяч та інші.

Ситуація, яка існує зараз в столиці викликає величезну невизначеність для багатьох киян та інвесторів. Через нездатність сьогоднішньої влади до комплексного та системного розвитку міста, ми маємо лише розподіл фінансових потоків, що прикриваючись демократичними принципами знищують економіку столиці та країни в тому числі.

В основу стратегії повинна лягти системна робота над такими проблемними напрямами як:

  • Житлово-комунальне господарство та транспорт - система транспортних комунікацій не здатна виконувати свою функцію, а плани з її розбудови, модернізації та ремонту є хаотичними, погано організованими та часто корумпованими.
  • Культура та туризм - туризм в місті є не лише галуззю економіки, яка може стати надприбутковою статтею міського бюджету, це ще й та галузь, яка відповідає за імідж міста та його привабливість на світовій арені.
  • Промисловість та інвестиції - у Києві працює 485 великих і понад 4,5 тис. середніх та малих промислових підприємств тому їх вплив на місто є дуже значний.
  • Екологія та безпека - безпека у містіє одним з найскладніших та найбільш охоплюючих понять, тому розробці цього питання у стратегії міста потрібно приділити особливу увагу.
  • Медицина та освіта - більшість шкіл, дитячих садків та лікарень не забезпечені необхідним обладнанням та персоналом для функціонування, тому це також є питанням виживання міста.

Запрошуються  представники ЗМІ. Онлайн-трансляція в HD-якості — на сайті https://kiev.informator.ua/.

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.