День святого Николая 2018: ТОП поздравлений звезд в Instagram

День святого Николая 2018: ТОП поздравлений звезд в Instagram

В  среду, 19 декабря, во всей Украине празднуют один из самых добрых и волшебных зимних праздников - День святого Николая. В этот день принято говорить друг другу теплые слова, а те, кто вел себя хорошо - находят под подушкой презент от Николайчика.

Звезды украинского шоу-бизнеса поздравляют друг-друга и своих поклонников с Днем святого Николая в соцсетях, даря им улыбки и свое тепло. Информатор присоединяется к душевным словам звезд и собрал самые милые и красивые фото знаменитостей в подборке.

Хвастались подарками от святого Николая и поздравляли своих поклонников певица Ольга Цибульская, Ольга Полякова, певец Александр Пономарев, ведущие Лилия Ребрик, Руслан Сенечкин, Дмитрий Комаров, Владимир Остапчук, Александр Педан, футболист Тарас Степаненко, рэпер и продюсер Потап.

Если вы еще не успели поздравить своих родных, можно отправить им душевные СМС или подарить яркую открытку. В помощь вам Информатор собрал теплые стихи, которыми вы можете порадовать близкого человека, даже если он находится не рядом с вами.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Зі святом Святого Миколая ❄️ Подарунки тут 👉🏻 @zvezdy_daryat

Публикация от Oleksandr Pedan (@pedanos)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Хлопчик Валентин хотів стати орлом, щоб полетіти і побачити все з висоти пташиного польоту і сказав - це трапиться з ним лише в майбутньому житті... Але полетів нині на літаку (лише пілот і він)... . . 11-ти річний Костя, який мріяв стати шеф-кухарем, а потім й таксистом(хазяйнував на кухні @snidanok і назвав свою страву «рогалики-моргалики»)... . . Ліза. Після хіміотерапії почались ускладнення, які зустрічаються 1 раз на мільйон випадків (синдром Лайела, ушкоджено 95% відсотків шкіри й це настільки пекельний біль, що морфіни не допомагають його вгамувати)... . . 10-ти річна Даша, у якої півроку тому виявили пухлину головного мозку - хвороба швидкоплинна, але дівчина не здається. Та їй допомагають пісні гурту «Врємя і стєкло» - вона мріяла їх побачити наживо, біля себе. Так і сталося. . . І ще безліч інших дитячих історій. Доведено, що емоції - надважлива складова лікування. А ще є невидима для них допомога. Але неймовірно суттєва. #ЗдійсниМрію. Маленькими кроками можна зробити велику справу. Пс: Зі св. Миколаєм. Хай ми будемо ним для важливих, а й може незнайомих нам людей. Пс2: дякуємо кожному з вас, хто візьме участь у сніданківському марафоні «Здійсни мрію». Заходьте в Фейсбук на сторінку «Сніданку з 1+1». . . Кожна ваша копійчина буде спрямована на допомогу дітям! Телеканал 1+1 @1plus1_ua, команда #ЗдійсниМрію - гарантує! Та відзвітує!

Публикация от Руслан Сенічкін 🐼 (@ruslan_senichkin)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

С Днём Святого Николая,Друзья🙏🏼мира ,добра и счастья каждой семье❤️😊⚒ #family #fcshakhtar #мизбірна

Публикация от Taras Stepanenko (@tarasstepanenko)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Зі святом Миколая! St.Nicolas Day!

Публикация от Oleksii Potapenko (@realpotap)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

З днем св Миколая!

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)

Любовь Чигирь

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.