У Києві відбудеться Міжнародний благодійний вечір «Парад Націй»

У Києві відбудеться Міжнародний благодійний вечір «Парад Націй»

У вівторок, 6 листопада, о 10:00 у медіацентрі «Информатор Киев» відбудеться прес-конференція:

«У Києві відбудеться Міжнародний благодійний вечір «Парад Націй»»

У прес-конференції візьме участь:

Анна Авраменко - головний редактор міжнародного дипломатичного журналу "Fashion of Diplomacy", співвласник та організатор міжнародного благодійного вечора "Парад Націй";

Віталій Любота - головний режисер постановник;

Каріне Гевондян - випускаючий режисер міжнародного проекту Парад Націй;

Ірина Резнік - дружина Надзвичайного і Повноважного Посла України Михайла Резніка та співорганізатор заходу "Парад Націй";

Основна мета заходу - об'єднання націй заради миру і процвітання, шляхом пізнання культури, історії та традицій різних держав. Поглиблення відносин між Україною та світом.

Благодійну спрямованість «Параду Націй 2018» буде скеровано на допомогу дітям з особливостями психофізичного та інтелектуального розвитку.

Україну буде презентовано концертними номерами та виступами народних артистів України та артистів-аматорів (діти та молодь з інвалідністю), зокрема: виступ Народної артистки України Наталії Бучинської, української співачки Ілла́рії, виступ дітей-солістів та переможців проекту Голос країна діти, виступ всесвітньо відомого українського гурту «G-ART» (гра на цимбалах), презентацією композицій світових ритмів від гурту барабанщиків "RISE UP", а також показом колекції от-кутюр видатного українського дизайнера Сергія Єрмакова, який презентує сукні різних народів світу .

Кульмінацією концертної програми вечора буде неймовірно-яскраве дійство Параду Націй та Параду Прапорів різних країн світу.

Онлайн-трансляція в HD-якості — на сайті https://kiev.informator.ua/.

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.