Візовий центр у середмісті Києва — подорож починається в ТРЦ Gulliver

Візовий центр у середмісті Києва — подорож починається в ТРЦ Gulliver

Підготуватися до подорожі за кордон не так складно, якщо завітати до ТРЦ Gulliver. Тут не тільки можна придбати все необхідне для мандрів до теплого моря чи в засніжені гори, але й оформити візу. Візовий сервіс-центр знаходиться на восьмому поверсі та є офіційним представництвом низки посольств. Завітавши до затишного офісу, вам не потрібно буде об’їжджати весь Київ у пошуках хоча б інформаційної допомоги або щоб здати пакет документів — усе можна зробити на місці: https://gullivercenter.com/trc-services/vizoviy-centr.

Візовий центр у середмісті Києва — подорож починається в ТРЦ Gulliver 1

Залишається вибрати країну

Київський візовий центр розташувався в центрі столиці неподалік станції метро. І з цього місця ви можете відправитися до 25 країн світу. Бажаєте навчатись у Європі? Відвідати далеку Нову Зеландію, екзотичні Таїланд і Японію чи помилуватися краєвидами Канади? Принесіть початковий пакет документів, і спеціалісти сервіс-центру візьмуться за справу. А ще відвідувачі отримають:

  • консультації щодо нюансів оформлення віз до тієї чи іншої країни та необхідних документів для цього;
  • допомогу в заповненні анкети, адже канцелярська мова бланків часто не більш зрозуміла, ніж будь-яка іноземна. Якщо необхідно, менеджери візового центру підкажуть, як коректно написати власні назви, транслітерують їх;
  • оформлені навчальні, туристичні, робочі, інші візи в обумовлений термін. Строки залежать від правил посольства обраної країни, але зазвичай вони не дуже відрізняються.

Також ви отримаєте інформацію щодо правил в’їзду до іноземної держави, обмежень перебування тощо.

Візовий центр у середмісті Києва — подорож починається в ТРЦ Gulliver 2

З турботою про комфорт

Для клієнтів візового центру передбачено зручні крісла в просторому залі, де можна дочекатися своєї черги. Але приємніше провести цей час із користю, тим більше черга електронна. На табло ви побачите, як вона просувається, безпосередньо у вас буде талончик із зазначенням приблизного часу. Навкруги стільки цікавого, що не варто обмежувати себе нудним очікуванням.

Починайте вивчати бутики на різних рівнях ТРЦ Gulliver, адже вам потрібен новий одяг, взуття й аксесуари для мандрівки. А потім завітайте до ресторанів і кав’ярень із різноманітною кухнею. Бажаєте розслабитися? Тоді шість залів кінотеатру «Оскар», облаштовані сучасним устаткуванням, радо зустрінуть нових відвідувачів.

Також можна сходити до боулінг-клубу, фітнес-залу, салону краси з повним спектром послуг чи просто привести до ладу нігті.

Принад багато, і ви не встигнете охопити все одразу, але не засмучуйтеся, а сплануйте наступний приїзд до ТРЦ Gulliver, який постійно дивує відвідувачів новинками.

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.