В Києві на фестивалі у Вальпургієву ніч навчать керувати ножами та чарівними паличками

В Києві на фестивалі у Вальпургієву ніч навчать керувати ножами та чарівними паличками

У середу, 25 квітня, об 11:00 до медіацентру «Информатор Киев» завітали організатори міні-фестивалю «Зустріч літа у стародавньому стилі». Вони запропонували яскраво і насичено відсвяткувати Вальпургієву ніч.

Фестиваль відбудеться 28 квітня у Києві біля селища Рибне. До місця проведення фестивалю від метро "Лісова" курсуватиме маршрутка. Про це повідомляє "Информатор".

Організатор фестивалю Анастасія Єфіменко розповіла, що цьогоріч фестиваль  проходитиме вчетверте. Символічно, що саме в цей день святкують Вальпургієву ніч. Це знак того, що зима  остаточно поступиться літу.

За словами Анастасії Єфіменко, програма фестивалю буде насичена та цікава. У денній програмі запланований ярмарок майстрів, майстер-класи зі стародавніх та ірландських танців, різноманітні обряди, ворожіння, фаєр-шоу та танці навколо багаття. Також для гостей запропонують майстер-класи з керування чарівними паличками та з мистецтва володіння ножами.

Анастасія Єміменко розповіла, що охочі можуть залишитися на ночівлю у наметах. Вночі заплановані танці навколо вогнища. Анастасія каже, що місця має вистачити усім охочим.

Для гостей буде працювати кейтерінг-фірма, яка пропонуватиме різноманітні смаколики. Також працюватиме чайна та кав’ярня, у яких готуватимуть трав’яні збори та запашну каву. Вартість квитка на фестиваль коштуватиме 150 грн.

Вероніка Вітерець буде ведучою заходу
Вероніка Вітерець буде ведучою заходу

Організатори обіцяють незабутню Вальпургієву ніч
Організатори обіцяють незабутню Вальпургієву ніч

Також пройде розіграш 2 квитків на фестиваль. Для того, щоб взяти участь у розіграші потрібно прокоментувати пост у мережі Fecebook, який з’явиться пізніше.

Нагадаємо, що 24 квітня в медіацентрі "Информатор Киев" пройшла прес-конференція, на якій розказали про Кубок України з бодибілдингу. Та поділилися подробицями змагань та секретами, як стати "залізним атлетом".

Юлія Сардак

Фото: Андрій Шматов

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.